Sunday, 28 December 2014

collection ceghitaaa!

Hai dan salam 1 Malaysia ^_^
Kfine. Hari ni wa rajin sikt nak buat sinopsis Segala cerita sepanjang wa holiday kat rumah ni. Btw, takziah kepada mangsa-mangsa banjir. in sha Allah, ada hikmah semua ni. Dan, di johor pula hujan lebat sejak daripada hati itu. Risiko untuk banjir adalah tinggi ye anak-anak. Jadi, carefull dan banyak kan doa. 

Dan, hari ini wa langsung tak ada cerita tentang kekhilafan wa yang tidak mengupdate blog. Hal ini kerana, alasan yang sama di guna pakai dan bikin mual. Hikss. 
*innocent face*

Okay, back to my topic. Collection ceghitaaa! Ah! poyow je.
Jap wa nak amek calendar, nak recall balek apa yang jadi......

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

syutt..jangan bising. Tengah recall memory ni

Hemmmmmm

22-November-2014
Title : Kepulangan wa yang diraikan. EH
Ok, wa pulang waktu ni. Mama dengan mak ngah yang ambil wa kat airport. Mulut wa tak berhenti bercerita, sampai berbuih-buih mulut wa. Al-maklumlah nak berkongsi cerita guwa yang pahit dan manis di sana. LOL

~TAMAT~

I Need my phone utk recall bagai ni. My fone off lah. To be continued ah

Bye. XOXO