Tuesday, 26 July 2016

Lirik lagu Janam janam versi melayu

Janam janam (versi melayu)

*
Kasih oh kekasih kau selalu di sisiku
Berjanji setia kita bertemu semula
Berdua jasad berbeza namun hati menjadi satu
Jadilah miliku selama-lama jangan pernah tinggalkan diriku.

Dan hanya kamu yang bisa mengubati rasa rindu
Tanpanya dirimu hatiku jadi tidak menentu
Dan hanya satu permintaan yang ku ingin darimu
Jadilah miliku selama-lama jangan pernah tinggalkan diriku.

Ohhhhhh..(( ni part yang feeling hindustan tu haa))

Jadilah miliku selama-lama jangan pernah tinggalkan diriku

Kau kekasihku, aku cinta kepadamu
Kaulah bintangku, menerangi malam ku
Sepi dunia ku pabila tiada dirimu
Jiwa ragaku tersemat di kalbumu

Kau selama-lama..
Tetap dalam jiwa..
Kau lah yang bertakhta..
Bersama selamanya..

(ulang*)

Btw, I adore gilos dengan suara syazwanie yang cover lagu ni :)





Friday, 22 July 2016

Just short entry

Assalamualaikum readers
Lamanya tak bukak blog ni and merapu kat sini. huhu

So, how my life?

Yes, everything going smooth. Eh tak. Banyak perkara yang jadi kat diri ni. Pahit, manis, payau, tawar semua ada. Perkara tersebut mengajar aku jadi insan yang lebih memahami manusia lain dan menjadikan aku belajar untuk menerima segala yang telah ditakdirkan untuk kita.

Wah, gaya macam putus cinta ye nakk. Tak la.